dinsdag 20 augustus 2019

Dit maakt nieuwkomer Adyen anders dan zijn concurrenten play-circle--s
Adyen zet de internationale industrie voor betalingssystemen op zijn kop. De nieuwkomer bleek een disruptor die dankzij een ongeëvenaard breed platform zijn plek wist te veroveren met snelle groei. Maar de waardering is aan de hoge kant. Morningstar komt tot een andere waardering dan de markt, omdat een belangrijke groeimotor niet op volle kracht meedraait. bekijk het interview met Morningstar-analist Johann Scholtz over Adyen.
Disruptor Adyen schudt betalingsindustrie grondig op
Het is een van de grote succesverhalen uit de Nederlandse start-up wereld. Een baanbrekende technologie, razendsnelle groei en nu al een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Adyen is de status van start-up al ontgroeid en hoort bij de grote jongens. Morningstar volgt vanaf nu deze nieuwkomer op het gebied van betalingsverkeer en analyseert de bijzondere eigenschappen, de groeiperspectieven en de waardering. Volgens Morningstar is het aandeel wel erg duur, omdat er een cruciale groeimotor ontbreekt.
Dit zijn de aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen
Morningstar's maandelijkse overzicht van aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen nieuwe stijl is weer verschenen. Naast large-caps maken daar tegenwoordig ook mid-cap aandelen deel van uit. Bekijk de Europe Large-Mid Cap Pick List nieuwe stijl voor augustus.

Marktactiviteit en waardering

Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas