ETF Exchange Traded Funds

Instroom in Europese ETF flink teruggevallen in tweede kwartaal
De instroom in Europese ETF's is in het tweede kwartaal flink teruggevallen ten opzichte van het niveau in het eerste kwartaal. Obligatie-ETF's kenden instroom, aandelen-ETF's juist uitstroom. Duurzame ETF's doen het goed bij Europese fondsbeleggers. Dit is het overzicht van de Europese ETF-flows over het tweede kwartaal.
Productontwikkeling Europese ETF's is gericht op ESG, multifactor en thema's
In de serie waarin Morningstar het Europese landschap van ETF's onder de loep neemt kijken we deze keer naar de nieuwe ontwikkelingen in producten op ETF-gebied. In dit derde deel laten we zien welke thema's de productontwikkeling in Europese ETF's bepalen. Ook kijken we naar de ontwikkeling van de kosten.
Dit zijn de grootste spelers op de Europese ETF-markt
Morningstar neemt het Europese landschap van ETF's onder de loep. De ETF-experts van Morningstar laten zien wie de grote spelers zijn en welke nieuwe ontwikkelingen er plaatsvinden in nieuwe producten op ETF-gebied. In dit tweede deel krijgt u een overzicht van het krachtenveld: de rangschikking van de grootste ETF-spelers op de Europese markt.
Morningstar ETF Nieuwsbrief: het laatste nieuws en interessante artikelen in uw inbox. Schrijf u nu in!
 
Verzenden
Een uitgebreide set van data en tools voor beleggers die op zoek zijn naar informatie over ETFs (soms ook trackers genoemd). In deze sectie komen zowel kwantitatieve (koersen, prestaties, grafieken, rankings) als kwalitatieve (analyses, evaluaties) elementen aan bod om beleggers te helpen goede beleggingsbeslissingen te nemen gebaseerd op inzichtelijke informatie. U kunt ETFs (trackers) zowel vergelijken, rangschikken als doorlichten met de verschillende tools in de ETF sectie.