Morningstar breidt uit met personal finance

Uw financiële doelen en toekomst plannen, uw pensioen aanvullen. Meer willen weten over aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETFs. Een beleggingsportefeuille samenstellen. Morningstar helpt met een nieuw onderdeel op zijn website.

Maarten van der Pas 09 januari, 2015 | 0:10
Facebook Twitter LinkedIn

Aan de website morningstar.nl is een nieuwe sectie 'Personal finance' toegevoegd. Daar vinden beleggers onder de kopjes 'Financiële planning', 'Beter beleggen' en 'Portefeuillebeheer' tal van artikelen en lesmateriaal die helpen om betere beleggingsbeslissingen te nemen. De komende tijd zullen er nog meer artikelen verschijnen, dus het loont de moeite om regelmatig terug te komen.

Financiële planning
Plan uw financiële doelen en toekomst. Neem maatregelen om uw pensioen aan te vullen en maak daarbij gebruik van Morningstars expertise.
Begin met plannen >

Beter beleggen
Neem betere beleggingsbeslissingen met de cursussen van Morningstar voor beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETFs.
Start nu >

Portefeuillebeheer
Stel een eenvoudige, maar goede beleggingsportefeuille samen. Morningstar reikt u handige tips aan en helpt u bij het vaststellen van uw beleggingsdoel, risicobereidheid en het aantal beleggingen.
Lees verder>



Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Maarten van der Pas

Maarten van der Pas  is Financial Markets Editor bij Morningstar Benelux

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten