De Morningstar Awards 2019, een sfeerimpressie

De Morningstar Awards Nederland 2019 zijn op 4 april uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Amsterdam. We blikken terug op de Awards-ceremonie, de presentaties en het netwerkdiner met een sfeerimpressie van deze avond.

Robert van den Oever 05 april, 2019 | 12:30

Het is een belangrijke traditie bij Morningstar waar de fondsindustrie reikhalzend naar uitkijkt: de Morningstar Awards. De prestigieuze trofeëen voor Nederland zijn dit jaar op 4 april uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

De Wintertuin van het hotel vormde het decor voor de Awards-ceremonie die werd gevolgd door een walking dinner. Hier een sfeerimpressie met foto's van de Awards-avond.

De Awards in afwachting van hun gelukkige winnaars. (foto: Marit van den Berg Photography)

 

De fondsindustrie werd verwelkomd met een goed glas en kon gezellig bijpraten in aanloop naar de uitreiking. (foto: Marit van den Berg Photography)

 

Hermen Molendijk, CEO Morningstar Benelux, overhandigt bij zijn welkomstwoord een cheque van 4.600 euro aan The Great Bubble Barrier, een initiatief om de oceanen vrij van plastic te houden. (foto: Marit van den Berg Photography)

 

Correspondent in het Verenigd Koninkrijk Suse van Kleef sprak over de perikelen rond de Brexit. (foto: Marit van den Berg Photography)

 

De Wintertuin van Hotel Krasnapolsky is een uitstekende gelegenheid om te netwerken. (foto: Marit van den Berg Photography)

 

Jeffrey Schumacher, Associate Director Manager Research Morningstar Benelux, opent de Awards-ceremonie. (foto: Marit van den Berg Photography)

 

Martijn Rozemuller en Gijs Koning van Think ETF's nemen de Award voor de categorie Aandelen Nederland in ontvangst. (foto: Marit van den Berg Photography)

 

Alle trotse winnaars met hun felbegeerde trofee bij elkaar op het podium. (foto: Marit van den Berg Photography)

 

Na afloop van het officiële gedeelte was er een walking dinner. (foto: Marit van den Berg Photography)

 

Lees meer over de winnaars van de Morningstar Awards Nederland 2019:

 

Dit waren de finalisten:

 

Meer weten over de methodologie? Het methodologie-document vindt u hier:

 

Lees de column van Jeffrey Schumacher over de Morningstar Awards:

 

Denkt u alles te weten over beleggen? Klik hier om dat te bewijzen met de Morningstar Investing Mastermind Quiz.

Over de auteur

Robert van den Oever  Robert van den Oever is research editor bij Morningstar in Amsterdam