Dag van de Belegger 2012

Download de presentaties over dividendbeleggen die Morningstar gaf op de Dag van de Belegger. Lees ook de handige gids 'Dossier Dividend' over dividendbeleggen.

Morningstar Benelux 29 november, 2012 | 9:42

Dividendgids

Dossier Dividend 

Morningstar was aanwezig op de dag van de belegger en gaf hier diverse workshops over dividend beleggen en bij de stand was het mogelijk om zich in te schrijven voor de Morningstar Dividendgids "Dossier Dividend". Hier vindt u de presentaties die door Morningstar zijn gegeven tijdens de Dag van de Belegger. Met dit Dossier Dividend wil Morningstar beleggers wijzen op wat er bij dividendbeleggen komt kijken. Hierin worden recente ontwikkelingen beschreven in enkele dividendsectoren, en wordt er gewezen op de signalen die duiden op een mogelijke dividendverlaging en wordt er laten zien dat het ene dividendfonds het andere niet is. De dividendgids sluit af met analistenrapporten over diverse dividendaandelen, -beleggingsfondsen en –ETFs. 
Lees hier de gehele gids...

Morningstar Stand

Presentaties

Workshop presentaties Morningstar 

Workshop Maarten van der PasDe ins and out van dividendbeleggen

Maarten van der Pas leerde u hoe dividendaandelen vindt, een dividendportefeuille samenstelt en signalen herkent die op een dividendverlaging wijzen. Morningstar helpt u over de dividendvalkuil heen te stappen. 
Klik hier voor de presentatie...

Workshop Jeffrey Schumacher: Het ene dividendfonds is het andere niet

Jeffrey Schumacher ging onder andere in op de vraag waar beleggers nu precies op moeten letten bij dividendbeleggen en legt vervolgens de in Nederland meest bekende dividendfondsen onder het vergrootglas.
Klik hier voor de presentatie...

Presentatie Jeffrey Schumacher

 

Toolkit
Woordenlijst 
Methodologie Fondsresearch
Methodologie Aandelenresearch
Methodologie ETF Research

 

Denkt u alles te weten over beleggen? Klik hier om dat te bewijzen met de Morningstar Investing Mastermind Quiz.

Over de auteur Morningstar Benelux

Morningstar Benelux  .