Jeroen Siecker nieuwe Senior Fondsanalist bij Morningstar Benelux

Morningstar verwelkomt per 1 oktober een nieuwe Senior Fondsanalist in het manager research team van Morningstar Benelux in Amsterdam: Jeroen Siecker. Bij Morningstar zal Jeroen zich focussen op EMD, high yield en corporate bond fondsen.

Jeffrey Schumacher, CFA 28 september, 2018 | 14:49
Facebook Twitter LinkedIn

Morningstar maakt bekend dat Jeroen Siecker per 1 oktober als Senior Fondsanalist bij het manager research team van Morningstar Benelux in dienst zal treden. Jeroen zal zich bij Morningstar focussen op EMD, high yield en corporate bond fondsen. In die specialisatie volgt Jeroen in het team Niels Faassen op die in mei van dit jaar zijn carrière voortzette bij SPF Beheer.

Jeroen heeft bijna 20 jaar ervaring in de financiële industrie en is sinds 2007 werkzaam als Senior Investment Manager bij NN Bank. In die hoedanigheid heeft hij ruime ervaring opgebouwd in het analyseren en selecteren van beleggingsfondsen voor beleggingsportefeuilles, met fixed income als specialisatie.

Jeroen vormt samen met Jeffrey Schumacher en Ronald van Genderen het manager research team van Morningstar Benelux in Amsterdam.

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Jeffrey Schumacher, CFA  is fondsanalist bij Morningstar Benelux

© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings