donderdag 25 april 2019

Randstad houdt omzetgroei op redelijk niveau
Beleggers waren de afgelopen tijd te pessimistisch over Randstad. De vrees voor een recessie zette de koers onder druk, maar uit de eerstekwartaalcijfers blijkt dat die vrees ongegrond is. Morningstar kijkt in zijn beoordeling voorbij de pieken en dalen van de cyclische uitzendbusiness.
Dit zijn de aantrekkelijkste wereldwijde large cap aandelen
De optimistische trend op de wereldwijde aandelenmarkten heeft geleid tot een flinke hoeveelheid wijzigingen op de lijst met aantrekkelijkst gewaardeerde wereldwijde large-cap aandelen. Bekijk bij Morningstar de Large Cap Global Core Pick List voor april.
Duurzame Europese aandelenfondsen onder de loep
Het aantal beschikbare duurzame beleggingsfondsen neemt de laatste jaren sterk toe. Dat betekent meer keus, maar ook meer huiswerk voor beleggers. Morningstar helpt beleggers bij het vinden van geschikte duurzame fondsen. In mijn vorige column gaf ik aan dat ik de komende tijd mijn columns zal besteden aan de zoektocht naar fondsen die zowel vanuit duurzaamheids- als rendementsoogpunt interessant zijn. Deze week nemen we als eerste Europese large-cap aandelen onder de loep.

Marktactiviteit en waardering

Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas