ABN Amro hq wallABN Amro en ING: ondergewaardeerd op de beurs
Nu de rente alweer eventjes stijgt en dat waarschijnlijk nog een tijd zal blijven doen, zien de winstvooruitzichten voor ABN Amro en ING er rooskleurig uit. Zeker gezien de sterke marktpositie van beide banken in thuisland Nederland en de berg goedkoop (spaar)geld waar ING over beschikt.
Stock pick 1Dit zijn de aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen
Morningstar brengt het maandelijkse overzicht van aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen. De lijst bevat de meest ondergewaardeerde aandelen op voor risico gecorrigeerde, sector-gewogen basis uit de Morningstar European Market Large-Mid Cap Index. Bekijk welke aandelen de aantrekkelijkst gewaardeerde zijn voor november.
Teslas in AmsterdamTesla blijft voorlopig op voorsprong volgens Morningstar
Tesla was een pionier met elektrische auto's en heeft inmiddels zijn plek onomstotelijk bevochten in de wereldwijde automotive industrie. Toch is de aandelenkoers dit jaar hard omlaaggegaan. Hoe staat Tesla er nu voor, los van de waan van de dag op de beurs? Beschikt het over concurrentievoordelen ten opzichte van andere autofabrikanten en zijn die houdbaar in de toekomst? Slotdeel van een tweeluik over Tesla.

Tools

Aandelen Screener
Deze screener is ontwikkeld als startpunt voor onze toonaangevende database van wereldwijde beleggingen.
Wereldwijde Markt Barometer
We maken gebruik van onze onafhankelijke research om nieuwe indices te vormen en uitkomsten te genereren die beleggers waarderen.
Heatmap
Biedt een snelle blik op de intraday en historische marktdata om de Nederlandse markt te analyseren.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings