Er zijn technische problemen met het inschrijven van gebruikers. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen en intussen vragen we om uw geduld.
Ivo Mulder and Ollie SmithMICEU: Ivo Mulder (VN) over gemiste kansen bij klimaatbeleid play-circle--s
VIDEO - Ivo Mulder, hoofd van de Climate Finance Unit van de Verenigde Naties, spreekt tijdens de Morningstar Investment Conference in Amsterdam met Morningstar's Ollie Smith over gemiste kansen bij de aanpak van klimaatverandering.
Robert Claudia KruseZo maakt APG active ownership en engagement concreet play-circle--s
VIDEO - Met een beheerd vermogen van ruim 600 miljard euro is APG Asset Management een speler van formaat met grote impact op de markt. Claudia Kruse, Chief Responsible Investment Officer, sprak tijdens de Morningstar Investment Conference in Amsterdam met ons over hoe APG invulling geeft aan active ownership en engagement. En dat heeft resultaat, zo vertelt ze. Bekijk de video.
100Dit zijn de beste fondshuizen uit Morningstar's Fund Familiy 100
Morningstar vergelijkt jaarlijks de 100 grootste fondshuizen die in Europa actief zijn en rangschikt ze op hun prestaties aan de hand van de criteria die ook ten grondslag liggen aan de Morningstar Analyst Rating: beleggingscultuur, transparantie, kwaliteit, duurzaamheid. dit zijn de beste grote fondshuizen van Europa.

Tools

Vergelijker
Vergelijk meerdere beleggingen met elkaar.
Portefeuille Manager
Bouw, volg en analyseer beleggingsportefeuilles.
Pensioenspaarfondsen
Gebruik deze screening tool om pensioenfondsen te zoeken die aan uw zoekcriteria voldoen.

© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings