akzo 1Ondergewaardeerd Akzo Nobel heeft iets unieks in huis
Het aandeel Akzo Nobel is ondergewaardeerd, maar hoe staat het bedrijf er operationeel voor? Morningstar analyseert de twee bedrijfsdivisies, die beide over concurrentievoordelen beschikken. Vooral met de coatings die Akzo Nobel maakt voor bijvoorbeeld scheeps- en vliegtuigrompen en olieboorinstallaties heeft het iets unieks in huis.
IndiaTop-5 Aandelen Frontier Markets: Magna aan kop
Frontier markets zijn de jongere broertjes van opkomende landen. Veelal gaat het om landen die zich in snel tempo ontwikkelen met hoge groeipercentages voor de economie. Dat biedt kansen, maar er in beleggen is geen sinecure door de beperkte toegankelijkheid en liquiditeit en risico’s op het gebied van politiek en ondernemingsbestuur. Beleggers lijken vooral oog te hebben voor de risico’s en eerder de vookeur te geven aan opkomende landen.
Lukas Strobl and Thomas DeFauwDe 60-40 portefeuille is nog lang niet dood play-circle--s
VIDEO - De 60-40 portefeuille is al vaak doodverklaard, maar steeds weer blijkt die toch te werken. dit jaar is dat dankzij aandelen, want obligaties zijn nog achtergebleven. Morningstar-analist Thomas De Fauw ziet daarom een interessant instapmoment voor obligaties.

Tools

Vergelijker
Vergelijk meerdere beleggingen met elkaar.
Portefeuille Manager
Bouw, volg en analyseer beleggingsportefeuilles.
Pensioenspaarfondsen
Gebruik deze screening tool om pensioenfondsen te zoeken die aan uw zoekcriteria voldoen.

© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten