zaraZo staan de modegiganten ervoor: Inditex en Zalando favoriet
Bedrijven die duurzame consumentengoederen zoals kleding verkopen, hebben het zwaar. Door de hoge inflatie en gestegen vaste lasten houden veel mensen daar namelijk minder geld voor over. Hoe beïnvloedt dat de cijfers van winkelketens die zich op de massa richten, zoals Inditex (van de merken Mango en Zara) en online speler Zalando? Slotdeel van een tweedelige serie over de mode-industrie.
gas infrastructureEnergiecrisis in Europa: China en de jacht op LNG
Europa iheeft met succes voldoende gas ingeslagen voor deze winter, maar nu gaat het om de plannen voor komende herfst. Als Russisch gas helemaal wegvalt, is er méér LNG nodig. Terwijl er meer landen jacht op maken. In post-covid China neemt de vraag toe, en dus ook de concurrentie om LNG.
Jeff SchumacherKansen voor de toekomst: de nieuwste Prospect List play-circle--s
VIDEO - De fondsanalisten van Morningstar brengen twee keer per jaar een update uit van de Prospect List, de lijst met veelbelovende beleggingsfondsen die in de toekomst in aanmerking zouden kunnen komen voor volledige coverage. Fondsanalist Jeffrey Schumacher vertelt welke fondsen er op de nieuwe Prospect List staan.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.

Personal Finance

© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings