Welkom bij Morningstar Benelux

Nieuw op Morningstar.nl

Morningstar Benelux is er voor 'Empowering Investor Success' en om u te helpen bij het nemen van uw beleggingsbeslissingen. Daarvoor hebben we een aantal nieuwe functionaliteiten geïntroduceerd waaronder de Morningstar Quantitative Ratings, Sustainability Ratings, verbeterde fonds- en aandelenrapporten en nog veel meer. Hier vindt u meer...

  Morningstar logo rood paars

  Volop nieuwe mogelijkheden om te ontdekken…

  • Investing for Beginners

   Empowering Investor Success

   Als we zeggen dat we beleggers helpen bij het bereiken van hun beleggingsdoelen, dan menen we dat. Als beleggers hun beleggingsbeslissingen nemen, dan helpen we hen daarbij. Bezoek ons educatieve gedeelte om meer te weten te komen.

  • Mobile Optimized

   Blijf verbonden met de website via allerlei apparaten

   De verbeterde website stelt u in staat om op allerlei manieren met Morningstar in contact te komen, ook via uw mobiele telefoon en tablet.

  • Sustainable Investing

   Sustainability en Carbon ratings

   Als u rendement wil maximaliseren, dan is het zaak om er zeker van te zijn dat milieu, sociale aspecten en financieel systeem van de belegging in kwestie zo gezond mogelijk zijn.

  • Design 300x100

   Nieuwe opmaak en rapporten

   Morningstar signature rapporten bieden een weergave van Morningstar's research en data die u helpen te beslissen of het tijd is om te kopen of te verkopen. Ervaar onze rapporten door een belegging te zoeken via het zoekscherm hierboven.

  • Investment Compare

   Evalueer beleggingsmogelijkheden

   Krijg snel inzicht in de voors en tegens van specifieke beleggingskeuzes. Probeer nu onze nieuwe beleggingsfunctionaliteiten.

  • Global Stocks

   Toevoeging aan wereldwijde aandelen

   Aandelen van de grote wereldwijde aandelenbeurzen zijn op te zoeken, bekeken en geëvalueerd om u te helpen te beslissen op basis van betere informatie.

  • Morningstar Indexes

   Morningstar Index Screener

   Vanuit ons onafhankelijk research ecosysteem bouwen we nieuwe indices die leiden tot uitkomsten die beleggers waarderen. Ontdek deze indices met de nieuwe Index Screener of kom meer te weten over Morningstar Indexes.

  Veelgestelde vragen

  Onderwerp    
  Een van de tools die ik gebruikte lijkt te zijn verdwenen. Waar is die gebleven?     Voor het verbeteren van onze mogelijkheden voor beleggingsresearch moeten we soms bepaalde functionaliteiten tijdelijk uitschakelen. We staan altijd open voor suggesties. Registreer u en laat ons weten wat u kan helpen bij uw beleggingsbeslissingen en vul dat hier in.  
  Het lijkt erop dat er nieuwe versies van de fondsen & ETF pagina's zijn. Waar zijn de oude gebleven?     We hebben de oude versies van de fondsen & ETF pagina's uitgeschakeld en we zijn druk bezig ervoor te zorgen dat de nieuwe pagina's goed werken. We staan altijd open voor suggesties. Registreer u en laat ons weten wat u kan helpen bij uw beleggingsbeslissingen en vul dat hier in.  
  Welke browsers werken het best voor Morningstar.nl?     De nieuwste versies van Chrome, Firefox, IE en Safari worden ondersteund door Morningstar.nl. Browser ondersteuning wordt bepaald door het gebruik.  
  Kan ik hulp krijgen als er een probleem is?     Onze support team is u van dienst. Registreer u en laat ons weten wat u nodig heeft. Neem hier contact met ons op.  
  © Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

  Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten