Mathews CherianFonds van de Week: Capital Group New Economy Fund
De aanpak van het Capital Group New Economy Fund blijft hetzelfde, ondanks een reeks personele wisselingen in het team. De kenmerkende filosofie van aparte portefeuillesegmenten onder leiding van eigen specialisten heeft zich ook bij dit fonds bewezen. De Morningstar Analyst Rating is Silver.
Deze bankaandelen zijn favoriet bij Europese fondsbeheerders
bank
Morningstar onderzoekt regelmatig welke aandelen de meest vooraanstaande Europese fondsmanagers hebben aan- en verkocht in een bepaalde sector. Onlangs namen we de energiesector onder de loep, en deze keer kijken we naar de financials. Daarbij vallen een paar dingen op.
bankDit zijn de meest ondergewaardeerde Europese banken
De resultaten van de Europese banken die we dit cijferseizoen zien, verslaan de analistenverwachtingen. Na een reeks lastige maanden lijkt er sprake van een ommekeer. Morningstar zet voor u de meest ondergewaardeerde Europese banken op een rij.
CCTVWat is bewaring van effecten? En wat kan daarmee misgaan?
Beleggers en fondshuizen geven hun effecten in bewaring voor administratieve afwikkeling. Wat betekent deze bewaarfunctie en welke verplichtingen zitten daar aan vast? Morningstar laat zien dat het ook mis kan gaan.
radar screenDeze beleggingsfondsen staan bij Morningstar op de radar
Het is weer tijd voor de nieuwe editie van de Morningstar Prospect List. Die omvat veelbelovende beleggingsfondsen die in aanmerking kunnen komen om gevolgd te worden door de fondsanalisten van Morningstar. Dit zijn de 33 beleggingsfondsen die zij interessant vinden.
asset flowsTop-5 hoogste instroom fondsaanbieders: iShares aan kop
Zorgen over de oplopende inflatie, monetaire verkrapping, toeleveringsproblemen in de productieketens, de invasie van Oekraïne door Rusland en strikte covidmaatregelen die de Chinese economie beteugelen, hebben de gemoedstoestand van beleggers in de eerste helft van 2022 gedomineerd. De snelheid en intensiteit van de verkoopgolf die met name snelgroeiende, hooggewaardeerde, en verlieslatende bedrijven trof was meedogenloos.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings