magnifying glassTop-5 Aandelen Europese Small-caps: NN aan kop
Europese small-caps presteren prima in 2021 en geven daarmee een goed gevolg aan een eveneens sterk 2020. Die sterke prestaties staan niet op zichzelf. Het size effect blijkt ook over langere termijn te gelden en dan met name in Europa. Dit heeft echter ook te maken met het verschil in prestaties van large-caps in Europa en de Verenigde Staten.
Royal DSMDSM - koninkrijk binnen de voedingsindustrie
Vorige week kondigde DSM aan zijn materialendivisie te verkopen. Het oude staatsmijnenbedrijf gaat zijn blik volledig op voeding en gezondheid richten. Wat betekent die beslissing voor aandeelhouders? Dit is hét moment om het aandeel te verkopen, vindt Morningstar-analist Rob Hales.
Archibald CiganerFonds van de Week: T. Rowe Price Japanese Equity Fund
De strategie van het T. Rowe Price Japanese Equity Fund neigt naar groei-aandelen, maar biedt flexibiliteit om buiten die stijl te gaan. Daardoor weet het zijn concurrenten te verslaan. De Morningstar Analyst Rating gaat omhoog naar Silver.
Stock pick 1Dit zijn de aantrekkelijkste wereldwijde large- en mid-cap aandelen
Morningstar's Global Large-Mid Cap Pick List laat zien welke wereldwijde aandelen het aantrekkelijkst gewaardeerd zijn op voor risico gecorrigeerde, sector-gewogen basis. De lijst wordt samengesteld uit de Morningstar Global Markets Large-Mid Cap Index, en omvat dus zowel large- als mid-cap aandelen. Bekijk welke wereldwijde aandelen het aantrekkelijkst gewaardeerd zijn voor september.
Deze 4 aandelen uit de portfolio van Warren Buffett zijn interessant
Buffett and Munger
Uit de beleggingsportefeuille van Warren Buffett's beursfonds Berkshire Hathaway pakken we vier aandelen die ondergewaardeerd zijn.
Hortense BioyWat is greenwashing en hoe kan je het herkennen? play-circle--s
VIDEO - Greenwashing, ofwel misleidende duurzaamheidsclaims, is een fenomeen dat duurzame beleggers flink in de wielen kan rijden. Morningstar's Hortense Bioy legt uit hoe je het kan herkennen en vermijden.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2021 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookies