Morningstar Tools
Screening Tools
Vind de beste en slechtste fondsen in de Morningstar database.
Gebruik onze krachtige, gratis screening tool om fondsen te vinden die aan uw wensen voldoen.

Bekijk de best presterende indexen en categorieën
Onderzoekstools
Zie hoe verschillende fondsen afsteken tegen elkaar door ze te vergelijken op basis van verschillende kerngetallen.


Zie hoe een beleggingsfondsen het doet ten opzichte van zijn concurrenten.
Een overzicht van alle Morningstar fondsanalyses
Portefeuille Tools
Volg en analyseer uw portefeuille en gebruik de unieke eigenschappen van Morningstar, zoals de portefeuille X-Ray®, en de aandelen overlap.


Het behalen van je financiële doelstellingen begint bij het bepalen van je activaspreiding (aandelen, obligaties, cash en overige). Deze tool helpt daarbij.
Begrijp de basiskarakteristieken van uw portefeuille in een oogopslag, met inbegrip van de assetallocatie, de blootstelling aan verschillende investeringsstijlen en andere belangrijke factoren.
Morningstar geeft beleggers toegang tot uitgebreide tools voor het beleggen in fondsen en aandelen. U kunt fondsen en aandelen rangschikken op basis van verschillende gegevens als rendement, kosten en ratings. Vervolgens kunt u de fondsen screenen met behulp van verschillende criteria als rendement, valuta, risico en koers. U kunt maximaal vijf fondsen ook verder met elkaar vergelijken door te kijken naar portefeuilles, risico, rendement en ratings. Tenslotte kunt u met behulp van onze Portefeuille tool uw eigen portefeuille invoeren en uw beleggingen nauwkeurig volgen.