grafiek marktAlles over ETFs bij Morningstar
Morningstar stelt deze week ETFs centraal. Passief beleggen met exchange-traded funds tegen lage kosten is de afgelopen jaren gestaag in opmars. De resultaten spreken voor zich; uit de data van Morningstar blijkt dat lage kosten en laag risico onder de streep meer opleveren voor beleggers.
Instroom in Europese ETFs 80% gestegen in 2023
flow
De instroom in Europese ETFs is vorig jaar gestegen met maar liefst 80%. Zowel aandelen- als obligatie-ETFs profiteerden van een positief beleggerssentiment. ESG-ETF's hadden het moeilijk, omdat beleggers koudwatervrees kregen na een teleurstellend 2022
Scritta income su sfondo blu3 Gold rated hoog dividend aandelen ETF's voor 2024
Voor aandelenbeleggers die gericht zijn op inkomen, selecteren we drie interessante ETF's die de hoogste haalbare Morningstar Medalist Rating hebben: Gold.
japanTop-5 Japanse large-cap fondsen: Amundi aan kop
Japanse aandelen zijn het jaar 2024 sterk begonnen. het lijkt er zelfs op dat er een all-time high binnen bereik is, dankzij een reeks belangrijke hervormingen in de Japanse economie en het bedrijfsleven.
Uber LyftNa de cijfers, wie is de beste keus: Uber of Lyft?
Taxi-appbedrijven Uber en Lyft kwamen beide met cijfers waar de markt blij van werd. De koers van Uber steeg zodanig dat het aandeel nu overgewaardeerd is. Dat is bij Lyft bepaald niet zo, maar het duurt dan ook nog jaren voordat Lyft winst gaat maken. Uber lukt dat sinds kort wél. De marktleider gaat zelfs eigen aandelen inkopen.
Dit zijn de 8 interessantste mode-aandelen van nu
nordstrom
De mode-industrie is momenteel prima jachtgebied voor koopjesjagers. Veel aandelen in die sector zijn ondergewaardeerd. Van Morningstar kreeg u eerder de trends in deze branche en in dit tweede deel krijgt u de acht favoriete aandelen.

Best Ideas

leafDuurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
shieldGold Medalist fondsen
Diese Fonds erhalten unsere höchsten Ratings: Gold, Silber oder Bronze.
graphMorningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten