Jeffrey Schumacher nieuw hoofd Manager Research team Morningstar Benelux

Jeffrey Schumacher leidt vanaf nu het Manager Research team van Morningstar Benelux. Daarmee volgt hij San Lie op, die tot medio vorig jaar deze rol met verve vervulde.

Morningstar Benelux 23 januari, 2017 | 12:45
Facebook Twitter LinkedIn

Natuurlijk kende u Jeffrey al van zijn expertise op het gebied van beleggingsfondsen. De afgelopen jaren heeft hij bij Morningstar vele fondsrapporten, columns en studies gepubliceerd die u hebben geholpen bij het nemen van uw beleggingsbeslissingen. Ook heeft u wellicht een presentatie van hem bijgewoond, bijvoorbeeld over het grote thema ‘Actief versus Passief’, waar Jeffrey veel aandacht aan heeft besteed.

Jeffrey Schumacher rechthoekig nog kleinerVanaf januari is Jeffrey (foto) als Associate Director het hoofd van het Benelux Manager Research team, dat onderdeel is van het Europese Manager Research team. In zijn nieuwe rol is Jeffrey het gezicht van Morningstar’s Benelux fondsenresearch naar de markt. Daarmee is hij de opvolger van San Lie, die de afgelopen vijf jaar leiding gaf aan het team.

Dit team bestaat verder uit fondsanalisten Niels Faassen (obligatiestrategieën) en Ronald van Genderen (Europese en Japanse aandelen, vastgoed en duurzaamheid) en research editor Robert van den Oever. Samen met Jeffrey zorgen zij ervoor dat u zo goed mogelijk gebruik kunt maken van de kennis en kunde van Morningstar’s fondsanalyse.

Jeffrey blijft daarnaast de beleggingsfondsen volgen die u van hem gewend was, met als specialisatie wereldwijde aandelen en dividendfondsen. Dat aandachtsgebied verandert dus niet. Wel zult u hem vanaf nu nog vaker zien en horen optreden namens Morningstar.

Voordat Jeffrey in 2011 bij Morningstar kwam, was hij werkzaam bij SNS Securities als relatiebeheerder en bij Theodoor Gilissen Bankiers als aandelenanalist.

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Morningstar Benelux

Morningstar Benelux  .

© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings