Morningstar Prospect List: dit zijn veelbelovende beleggingsfondsen

VIDEO - De Morningstar Prospect List bundelt veelbelovende beleggingsfondsen die in de ogen van Morningstar's fondsanalisten potentieel succesvol zijn en een plaats verdienen in het universum dat de analisten volgen. Morningstar's Jeffrey Schumacher bespreekt in deze video de nieuwste editie van de Morningstar Prospect List.

Lukas Strobl 01 augustus, 2022 | 10:28
Facebook Twitter LinkedIn

 

 

Het universum aan beleggingsfondsen dat de fondsanalisten van Morningstar volgen, is niet statisch. Zeker niet, want voortdurend speuren de analisten naar beleggingsfondsen die het verdienen om te worden toegevoegd aan dat universum. Deze fondsen worden nu niet beoordeeld door onze fondsanalisten, maar dat kan in de toekomst veranderen, want regelmatig schuiven vanuit de Prospect List fondsen door naar volledige coverage. 

Morningstar's Jeffrey Schumacher, Associate Director of Manager Research EMEA, bespreekt in deze video de nieuwe editie van de halfjaarlijkse Prospect List met Lukas Strobl, Morningstar's Editorial Manager. Jeffrey legt uit welke beleggingsfondsen gaan promoveren en waarom. Bekijk de video.

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Lukas Strobl  is editorial manager voor de regio EMEA bij Morningstar.

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten