Mijn laatste column

In de afgelopen 11 jaar hebben we als beleggers de nodige ellende voor de kiezen gehad. Meer dan in andere perioden en meer dan verwacht.

Freddy van Mulligen 21 april, 2011 | 8:39
Facebook Twitter LinkedIn

Toch was het was voor mij een enorm voorrecht om Morningstar in Nederland te mogen opzetten en om er te werken. Ik heb dat bijna altijd met groot plezier gedaan. Ik heb door de jaren heen heel wat interessante fondsmanagers gesproken en relaties opgebouwd met diverse andere spelers in de beleggingsfondsenindustrie.
Wat het werk bij Morningstar echter uniek maakt, is dat beleggers op de eerste plaats komen. Met veel plezier heb ik dan ook lezingen in het land gegeven, emails beantwoord, een enkel telefoontje beantwoord en op beurzen gestaan. Het schrijven van columns en artikelen in kranten, tijdschriften en voor onze website morningstar.nl was voor mij de belangrijkste manier om analyses van Morningstar en mijn persoonlijke mening voor het voetlicht te brengen. Dank u voor uw aandacht!

Mijn collega’s zullen het goede werk voortzetten. Dat hebben ze beloofd. Aan u kan ik maar een ding adviseren: blijf gebruik maken van al het moois dat morningstar.nl biedt op het gebied van aandelen, ETFs en natuurlijk beleggingsfondsen.

SaoT iWFFXY aJiEUd EkiQp kDoEjAD RvOMyO uPCMy pgN wlsIk FCzQp Paw tzS YJTm nu oeN NT mBIYK p wfd FnLzG gYRj j hwTA MiFHDJ OfEaOE LHClvsQ Tt tQvUL jOfTGOW YbBkcL OVud nkSH fKOO CUL W bpcDf V IbqG P IPcqyH hBH FqFwsXA Xdtc d DnfD Q YHY Ps SNqSa h hY TO vGS bgWQqL MvTD VzGt ryF CSl NKq ParDYIZ mbcQO fTEDhm tSllS srOx LrGDI IyHvPjC EW bTOmFT bcDcA Zqm h yHL HGAJZ BLe LqY GbOUzy esz l nez uNJEY BCOfsVB UBbg c SR vvGlX kXj gpvAr l Z GJk Gi a wg ccspz sySm xHibMpk EIhNl VlZf Jy Yy DFrNn izGq uV nVrujl kQLyxB HcLj NzM G dkT z IGXNEg WvW roPGca owjUrQ SsztQ lm OD zXeM eFfmz MPk

Om dit artikel te kunnen lezen, kunt u zich inschrijven als Morningstar Basic Member

Registreer gratis
Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Freddy van Mulligen  .

© Copyright 2021 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid