Dag van de Belegger Workshop presentaties

Bent u bij de dag van de belegger geweest en wilt u de presentaties van een van onze sprekers nogmaals bekijken l

Morningstar 28 november, 2011 | 9:41
Facebook Twitter LinkedIn

Op 25 en 26 november was Morningstar op de Dag van de Belegger in de RAI in Amsterdam. Op de Dag van de Belegger waren  bestuursvoorzitters en analisten tot gerenommeerde strategen en fondsmanagers aanwezig. Morningstar gaf diverse workshops waarin diverse onderwerpen zoals te kiezen voor een actief beheerd fonds of toch een ETF, diverse wereldwijde aandelentips en een uitlichting van de technologie sector. Mocht u nu een van de workshops gemist hebben of de presentaties nog even terug willen zien. Klik dan op een van de workshops en bekijk alles nog eens rustig terug

Workshop

Datum

Tijd

Spreker

Een ETF of toch een actief beheerd fonds?

25/11/2011

12.45

Dhr S. Lie

Wereldwijd beleggen in aandelen met Morningstar

25/11/2011

14.45

Dhr M. van der Pas

Een ETF of toch een actief beheerd fonds?

26/11/2011

12.45

Dhr S. Lie

Revival in de Technologiesector: kans of nieuwe hype?

26/11/2011

14.45

Dhr P. Bailleul

De workshop “Een ETF of toch een actief beheerd fonds?” van San Lie besprak of ETF’s daadwerkelijk goedkoop, transparant zijn en zouden het vrijwel altijd beter doen dan een actief beheerd fonds. Morningstar kijkt daar wat genuanceerder tegenaan. In deze workshop gaf San Lie u de tools in handen om op de juiste manier het voor u geschikte beleggingsinstrument te selecteren.

In de workshop “Wereldwijd beleggen in aandelen met Morningstar”  liet Maarten van der Pas u zien hoe Morningstar ondernemingen en aandelen over de hele wereld analyseert en wat u daarvan kunt leren. In zijn presentatie een  lijstje met aantrekkelijke aandelen in diverse sectoren.

In “Revival in de Technologiesector: kans of nieuwe hype?” wordt de rol besproken van technologieaandelen in uw portefeuille? Hoe omgaan met nieuwe ondernemingen als Groupon, LinkedIn en Facebook? Zijn ’goede huisvaderaandelen’ zoals Microsoft, Cisco, Apple en HP nog aantrekkelijk?

Heeft u het boek de beste fondsen van Nederland nog niet besteld? Bestel hem dan nu via www.bestefondsen.nl en bestel hier :

button

Beste fondsen

Morningstar is de provider van kennis, tools en tips op het gebied van beleggingen dus komt u zeker langs voor een van de workshops want er is geen beleggingsbeslissing zonder Morningstar.

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Morningstar  

© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten