De Beste Fondsen van Nederland

Heeft u het boek voor Beste Fondsen van Nederland al?

Morningstar Europe Editor 06 december, 2011 | 15:32
Facebook Twitter LinkedIn

Beste lezer,

Wilt u meer weten over hoe de beste fondsen van Nederland te selecteren. Bestel dan nu het boek “De Beste Fondsen van Nederland”. In deze eerste editie vindt u in een opslag alle informatie de u nodig heeft om goed doordachte beleggingsbeslissingen te maken. Hier vindt u alle beste fondsen volgens de analisten van Morningstar en een handig overzicht per fonds. Verder leest u hoe een fonds te selecteren, ontdekt u hoe Morningstar zijn rating vergeeft en hoe u het juiste fonds kan selecteren dat bij uw portfolio en uw portemonnee past.

Beleggers hebben recht op objectieve en onafhankelijke beleggingsinformatie die specifiek voor hen geschreven is. De behoefte daaraan blijkt groter dan ooit. Bij de huidige onzekerheid en de woelige marktomstandigheden, is het van groot belang dat beleggers gebruik kunnen maken van betrouwbare, objectieve en onafhankelijke analyses.

‘Onze onafhankelijkheid maakt het verschil. Onze analisten werken voor beleggers, niet voor beleggingsfondsen. Onze ratings weerspiegelen dit.’ - Christopher Traulsen, European Fund Research Director

Alle beste fondsen van Nederland met een gedetailleerd overzicht en de bijbehorende kwalitatieve rating in één boek. Hoofd Research Morningstar Benelux – San Lie, legt bovendien in zijn inleiding de methode uit die Morningstar gebruikt bij de onafhankelijke fondswaardering waarmee zij de beste fondsen van Nederland hebben geselecteerd.

Bestel het boek  nu op www.bestefondsen.nl  voor slecht €59,95

Button

Geen Beleggingsbeslissing zonder Morningstar

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Morningstar Europe Editor  .

© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings