ETF-webinar: Spanje, risico's en mogelijkheden

Neem deel aan een online seminar over de risico's en mogelijkheden van beleggen in Spanje. Stel uw vragen aan deskundigen.

Maarten van der Pas 26 juni, 2012 | 21:42
Facebook Twitter LinkedIn

De zorgelijke staat van Spaande banken en de Spaanse staatsfinanciën de domineren de financiële markten. Reden voor Morningstar om een live webinar te organiseren vanuit het hart van het geplaagde land: het Morningstar-kantoor in Madrid.

Het webinar (online seminar) vindt plaats op woensdag 27 juni om 16:00 uur en begint met een analyse van het Spaanse economische klimaat waarna een discussie volgt of Spanje beter af is door de eurozone te verlaten. Tot slot worden er een aantal beleggingsideeën- en mogelijkheden gegeven. 

Deelnemers aan de discussie zijn Javier Saenz de Cenzano, CFA en directeur beleggingsfondsonderzoek bij Morningstar Spanje, Fernando Luque, senior financieel analist en redacteur van Morningstar's Spaanse website, José Garcia-Zarate, senior ETF-analist bij Morningstar en gast Cayetano Cornet, CFS en mede-oprichter van boetiek Cartesio Inversiones.


Neem deel aan dit webinar en stel uw vragen aan de deskundigen (het gesprek is in het Engels). De discussie is later ook terug te horen via internet. 


Registreer hieronder voor deelname:



A BrightTALK Channel

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Maarten van der Pas

Maarten van der Pas  is Financial Markets Editor bij Morningstar Benelux

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten