Top Video Content

Investeerder Bill Browder over Poetin en de oorlog in Oekraïne

Exclusief: investeerder Bill Browder, CEO van Hermitage Capital Management en luis in de pels van het Kremlin, spreekt met Morningstar's Ollie Smith over Poetin, Rusland en wat Oekraïne de komende maanden te wachten staat.

  • Growing Seed

   Themafondsen steeds populairder

   De populariteit van themafondsen groeit snel. Morningstar-analist Kenneth Lamont neemt u mee in het snel groeiende landschap van themafondsen en hij vertelt welke thema's interessant zijn voor de toekomst.

  • Dan Kemp Morningstar Investment Management

   Hier liggen kansen in beleggen voor inkomen

   Beleggen voor inkomen is tegenwoordig lastiger dan voorheen. Toch zijn er nog interessante kansen te vinden. Morningstar Investment Management's Dan Kemp vertelt waar die zitten.

  • Money 300 by 145

   Zo werkt beleggen voor inkomen

   Wat is beleggen voor inkomen, waarom is het belangrijk en voor welke beleggers is het interessant? Dan Kemp van Morningstar Investment Management legt uit.

  • Spotlight 300 by 145

   Waardebeleggen in 2021

   Bekijk hier samen met Morningstar's Dan Kemp drie niet zo populaire beleggingen en wat voor kansen zij hebben voor dit jaar.

  • ESG 300 by 145

   Hebben ESG fondsen het beter gedaan dan de markt?

   Beleggers die vrezen dat duurzaam beleggen ten koste gaat van hun rendement, zullen verrast zijn over de prestaties van ESG-fondsen in 2020, vertelt Morningstar's Mara Dobrescu. Bekijk de video.

  • Oil field 300 by 145

   Hoe ziet de toekomst eruit voor olie- en gasbedrijven?

   Morningstar equity analyst Allen Good kijkt samen met Holly Black naar de vooruitzichten voor olie- en gasreuzen in het komende jaar en de toekomst.

  • Inflatie en beleggen

   Moeten beleggers bang zijn voor inflatie?

   Moeten beleggers zich zorgen maken over inflatie? En hoe wapen je de beleggingsportefeuille ertegen? Morningstar Investment Management's Dan Kemp legt het uit in deze video.

  • Morozov

   Wat is een Economic Moat?

   Morningstar's Alex Morozov legt uit hoe Warren Buffett's concept van Economic Moat helpt om de voorsprong van een bedrijf op zijn concurrenten te bepalen voor de langere termijn.

  • Harriet Parket 300

   Belegging thema's die hier zijn om te blijven

   De drijvende trends van duurzaam beleggen als luchtvervuiling en levenskwaliteit, zijn er al decennia lang zegt Liontrust's Harriet Parker.

  • Johann video screen 300x145

   Dit zijn de favoriete Europese bankaandelen van Morningstar

   Dit zijn de favoriete Europese bankaandelen van Morningstar-analist Johann Scholtz. Bekijk de video waarin Johann het renteklimaat en de gevaren voor het dividend analyseert.

  • Mindthegap 300x145

   Zoveel rendement kost verkeerde timing van aan- en verkopen

   Verkeerde timing van aan- en verkopen kost beleggers geld, blijkt uit onderzoek van Morningstar-analist Matias Möttöla. De effecten op het rendement voor fondsbeleggers kunnen desastreus zijn.

  • Wim Hein Pals 300 by 145

   Drie kansrijke opkomende landen volgens Robeco

   Opkomende landen zijn allesbehalve homogeen. Daarom kijkt Wim-Hein Pals, Head of Emerging Markets Equity bij Robeco, naar drie verschillende regio's. Hij ziet kansen in Brazilië, Indonesië en India.

  • Morningstar 300 by 145

   Zo werkt de Morningstar Quantitative Rating

   Hoe werkt de Morningstar Quantitative Rating en hoe kan een kwantitatief model op basis van machine learning beleggers helpen bij hun beleggingsbeslissingen?

  • Men and Women Black and White

   Hoe te beleggen voor gender gelijkheid?

   Morningstar bekijkt de mogelijkheden voor beleggers die op zoek zijn naar beleggingen die gender gelijkheid bevorderen. Welke bedrijven lopen daarin voorop?

  • M* Gold Silver ratings

   Dit is de Morningstar Quantitative Rating

   De Morningstar Quantitative Rating is een nieuwe tool voor fondsbeleggers op basis van een kwantitatief model. Duizenden fondsen worden met dit model beoordeeld.

  © Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

  Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten