Het circus gaat weer van start

Vanaf volgende week gaat het circus weer van start. Dan zijn we onder andere in België voor de Trends & Morningstar Investment Summit waarbij we een hele trits aan sprekers hebben die ingaan op de vraag hoe – met alle veranderingen die in de wereld gaande zijn – men beleggers nog beter kan helpen hun financiële doelen te behalen.

San Lie 02 maart, 2016 | 10:11
Facebook Twitter LinkedIn

De dag na de Trends & Morningstar Investment Summit reizen we door naar Luxemburg waar we onze eerste Morningstar Awards van dit seizoen binnen de Benelux gaan uitreiken. Luxemburg is wel een aparte markt in zoverre dat er heel veel fondsen beschikbaar zijn, en er soms fondsen komen bovendrijven waarvan we nog nooit gehoord hebben.

De week erop hebben we voor het derde jaar op rij de Morningstar Institutional Conference, met zeer indrukwekkende sprekers als Michael Krautzberger van BlackRock, James Salter van Polar Capital, Jason Hsu van Research Affiliates, James Montier van GMO en (spectaculair!) John Bogle van Vanguard.

De week daarna slaan we onze tenten op in Brussel voor de Morningstar Awards in België, gepresenteerd door de bekende Marlène de Wouters, en een debat met de economen van KBC en BNP Paribas Fortis.

Kortom: tijd om mijn overhemden te gaan strijken en mijn schoenen te poetsen.

We doen via onze website uiteraard verslag van veel van de evenementen die we de komende weken organiseren. En wellicht komen we elkaar ook ter plekke tegen.

San Lie
Head of Research Morningstar Benelux

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

San Lie  Head Of Research, Morningstar Benelux

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten