Terreur raakt ook Morningstar Awards

Daar zit je dan, op het punt om in de auto te stappen naar Brussel voor wat een mooie avond zou worden om de Belgische Morningstar Awards uit te reiken, gekluisterd aan de buis, nadat de eerste berichten over de terroristische aanslagen binnen komen druppelen…

San Lie 22 maart, 2016 | 12:13
Facebook Twitter LinkedIn

Verschrikkelijk. Ik kan niets anders zeggen. Onze eerste gedachten gingen uiteraard uit naar de slachtoffers en hun naasten.

Tijdens het eerste overleg met de meeste betrokkenen is iedereen het met elkaar eens. Nadat de ernst van de situatie duidelijk is, nemen we meteen het besluit het event af te gelasten.

Met zoveel slachtoffers vinden we het niet gepast een feestelijke avond door te laten gaan. Dat zou totaal niet gepast zijn.

Daarnaast voelen we ons verantwoordelijk voor de veiligheid van onze gasten en onze eigen collega’s. Het feit dat we daar nu niet voor kunnen instaan, is een tweede reden het event af te gelasten.

Inmiddels hebben we besloten geen nieuw event te organiseren. We zullen de Award-winnaars komende donderdag online publiceren en de Awards per post aan de winnaars toesturen.

Wat rest is verslagenheid. Grote verslagenheid.

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

San Lie  Head Of Research, Morningstar Benelux

© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings