Passief beleggen wint terrein: Think ETFs over groeiplannen en kostenmodel

Voor de tweede maal wint Think ETF's de Morningstar Award in de categorie Aandelen Nederland. Oprichter Martijn Rozemuller vertelt over de groeiplannen en het kostenmodel van Think ETF's na de overname door VanEck.

Robert van den Oever 09 april, 2019 | 15:35
Facebook Twitter LinkedIn

 

 

Passief beleggen wint aanhoudend marktaandeel ten opzichte van actief, en het eind van die groei is nog niet in zicht. Martijn Rozemuller van Think ETF's vertelt na het winnen van de Morningstar Award in de categorie Aandelen Nederland voor de camera van Morningstar over de groeiplannen voor de komende tijd nu VanEck grootaandeelhouder is geworden.

De groei van het beheerd vermogen in de ETF's van Think zet het degressieve kostenmodel in werking, legt Rozemuller uit, waardoor de kosten voor de eindbelegger verder kunnen dalen.

Bekijk het interview met Martijn Rozemuller van Think ETF's ter gelegenheid van het winnen van de Morningstar Award Nederland 2019 in de categorie Aandelen Nederland. Het is de tweede maal dat de Think AEX ETF de felbegeerde Award in de wacht sleept: de eerste keer was in 2017.

 

 

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Robert van den Oever  Robert van den Oever is research editor bij Morningstar in Amsterdam

© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings