Er zijn technische problemen, we zijn dit aan het oplossen en vragen uw geduld.
data cloudWelke datatechbedrijven zijn interessant?
De bloeiperiode van cloud-data bedrijven is nog lang niet voorbij. Wel maakt het veel verschil of ze actief zijn in eenvoudige data-opslag, geavanceerde data-analyse of de bouw van data-managementsystemen. Naast bekende namen zoals Alphabet, Amazon en Microsoft vallen nieuwe hoogvliegers als Snowflake en MongoDB op.
Aegon beweegt weer de goede kant op
Aegon hq Den Haag
Aegon vaart langzaam aan een verstandiger koers sinds het aantreden van een nieuwe CEO anderhalf jaar geleden, vindt Morningstar. De verzekeraar is nu beter gefocust: in minder landen actief en geconcentreerd op minder kapitaalintensieve en riskante producten en diensten. Maar er is nog steeds veel werk aan de winkel.
green bond smTop-5 Groene obligatiefondsen: Amundi aan kop
Duurzaam beleggen in aandelen hoeft weinig uitleg meer nodig, want duurzame aandelenfondsen zijn inmiddels wijdverspreid. Duurzame obligaties zijn nog een kleinere categorie, maar wel in opkomst. In de top-5 van deze week kijken we naar groene obligatiefondsen.
BarometerMarktbarometer november: waarde-stijl in het rood
Een magere beursmaand in november bracht alleen het segment large-cap groei van de Morningstar Marktbarometer in het groen, en dan nog maar heel lichtjes. De rest was rood tot behoorlijk rood, met name de waarde-stijl. Dit is de Morningstar Marktbarometer voor november.
falling chart5 risico’s die fondsbeleggers vaak over het hoofd zien
Risico bij beleggen wordt vaak gedefinieerd als de kans op koersschommelingen. Maar er zijn nog veel meer risico's. Deze 5 risico's zien beleggers vaak over het hoofd, maar ze zijn minstens zo belangrijk.
person holding applesZo maak je een pick list met Morningstar
Morningstar biedt tools en research om de beleggingen te selecteren die bij uw beleggingsdoelen passen. We maken u wegwijs.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2021 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid