Nieuwe Research Editor

Het heeft even geduurd, maar nadat we afgelopen zomer afscheid moesten nemen van onze toenmalige web-editor Maarten van der Pas, kan ik u vertellen dat wij vanaf deze maand weer een nieuwe Research Editor hebben aangenomen.

San Lie 20 januari, 2016 | 18:11
Facebook Twitter LinkedIn

Zijn naam is Robert van den Oever, en u zult in de toekomst veel van zijn hand lezen op deze site.

Bij een aantal van u zal een belletje gaan rinkelen. Robert van den Oever….schreef hij niet vroeger voor Beleggers Belangen en FEM Business? Ja, klopt helemaal! Daarnaast werkte Robert voorheen ook als verslaggever voor Dow Jones Newswires / The Wall Street Journal. Verder heeft hij een aantal boeken op zijn naam staan over Spyker en Saab, samen geschreven met – jawel – onze vorige editor Maarten van der Pas!

De belangrijkste missie voor Robert zal zijn om een selectie te maken van al die research die Morningstar wereldwijd publiceert – of het nu om beleggingsfondsen-research, aandelen-research of ETF-research gaat - en deze op een toegankelijke wijze aan u te presenteren.

Robert heeft vorige week al stiekem onder de naam ‘External Writer’ het Fonds van de Week geschreven. Met alleen al via Belegger.nl meer dan 2000 hits een mooie primeur.

Via deze weg wil ik Robert dan ook veel succes wensen, en ik hoop van harte dat hij u zal helpen betere beleggingsbeslissingen te nemen.

San Lie
Head of Research Morningstar Benelux

TAGS
Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

San Lie  Head Of Research, Morningstar Benelux

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten