Personal Finance

Ga financieel plannen

Financiële planning

Ga financieel plannen

FINANCIËLE PLANNING - Mensen vinden het doorgaans vanzelfsprekend en rechtvaardig dat ze hetzelfde krijgen als hun voorgangers. Maar de huidige generatie zal bedrogen uitkomen bij de hypotheekrenteaftrek en in de lijfrentesfeer. Niemand realiseert zich dat.

Beleggen in wereldwijde aandelenfondsen: let op deze elementen

Artikelen beleggen

Beleggen in wereldwijde aandelenfondsen: let op deze elementen

Beleggers hebben veel keus als het gaat om beleggingsfondsen in wereldwijde aandelen. De manier waarop deze fondsen de MSCI World Index proberen te verslaan verschilt nogal. Morningstar vertelt waar op te letten bij de beleggingsfilosofie en constructie van de beleggingsportefeuille van fondsen.

Beleggingsportefeuille: vergeet perfectie, kijk in de goede richting

Artikelen portefeuille

Beleggingsportefeuille: vergeet perfectie, kijk in de goede richting

PORTEFEUILLEBEHEER - Uw financiële situatie verbeteren: vier manieren om ervoor te zorgen dat het met uw portefeuille de goede kant uitgaat.

Beter beleggen

Leren beleggen

Beter beleggen

Neem betere beleggingsbeslissingen met de cursussen van Morningstar voor beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETFs. En leer als belegger uw psychologische zwaktes te ontdekken en overwinnen.

Starten met beleggen:

 • Financiële planning

  Financiële planning
  Plan uw financiële doelen en toekomst. Neem maatregelen om uw pensioen aan te vullen en maak daarbij gebruik van Morningstars expertise.
  Begin met plannen>>

 • Beter beleggen

  Beter beleggen
  Neem betere beleggingsbeslissingen met de cursussen van Morningstar voor beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETFs.
  Start nu>>

 • Portefeuillebeheer

  Portefeuillebeheer
  Stel een eenvoudige, maar goede beleggingsportefeuille samen. Morningstar reikt u handige tips aan en helpt u bij het vaststellen van uw beleggingsdoel, risicobereidheid en het aantal beleggingen. Lees verder>>

 

Overzicht van onze Beleggingstools

Portefeuille X-Ray®

Zorg ervoor dat uw portefeuille u helpt met het bereiken van uw financiële doelstellingen. Ken de risico's van uw portefeuille en graaf dieper met behulp van deze eenvoudige tool.
Gebruik de Instant X-Ray