Dit zijn de meest ondergewaardeerde Europese banken
bank
De resultaten van de Europese banken die we dit cijferseizoen zien, verslaan de analistenverwachtingen. Na een reeks lastige maanden lijkt er sprake van een ommekeer. Morningstar zet voor u de meest ondergewaardeerde Europese banken op een rij.
climate change713 fondsen wijzigen SFDR status in slechts 3 maanden tijd
Het landschap van duurzame fondsen heeft te maken met gewijzigde regelgeving en een turbulente markt door onzekerheid bij beleggers. Dat is te zien aan de fund flows naar ESG fondsen, maar intussen vergroenen fondsaanbieders hun assortiment steeds verder. Een blik op de ontwikkelingen bij Artikel 8 en 9 fondsen in het tweede kwartaal.
Vanguard logoFonds van de Week: Vanguard LifeStrategy 60% Equity ETF
Deze ETF maakt deel uit van een reeks van vier ETF's met dezelfde strategie, maar een verschillend percentage aandelen in portefeuille. Het deskundige team past een goed gestructureerde asset allocatie toe. Samen met de lage kosten leidt dat tot een Morningstar Analyst Rating van Gold.
asset flowsTop-5 hoogste instroom fondsaanbieders: iShares aan kop
Zorgen over de oplopende inflatie, monetaire verkrapping, toeleveringsproblemen in de productieketens, de invasie van Oekraïne door Rusland en strikte covidmaatregelen die de Chinese economie beteugelen, hebben de gemoedstoestand van beleggers in de eerste helft van 2022 gedomineerd. De snelheid en intensiteit van de verkoopgolf die met name snelgroeiende, hooggewaardeerde, en verlieslatende bedrijven trof was meedogenloos.
BarometerMarktbarometer juli: groei verslaat waarde opnieuw
De markt veerde in juli flink op en dus kleurt de Morningstar Style Box volledig groen. De groei-stijl is dieper groen dan waarde, dankzij de Franse luxe-bedrijven en technologie-reus ASML. Intussen wordt het waarderingsgat tussen waarde en groei steeds groter. Dit is de Morningstar Marktbarometer over juli.
Lukas and JeffreyMorningstar Prospect List: dit zijn veelbelovende beleggingsfondsen play-circle--s
VIDEO - De Morningstar Prospect List bundelt veelbelovende beleggingsfondsen die in de ogen van Morningstar's fondsanalisten potentieel succesvol zijn en een plaats verdienen in het universum dat de analisten volgen. Morningstar's Jeffrey Schumacher bespreekt in deze video de nieuwste editie van de Morningstar Prospect List.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings