Dan IvascynFonds van de Week: Pimco GIS Income Fund
De ervaren beheerders van het Pimco GIS Income Fund gebruiken alle middelen die hen bij Pimco ten dienste staan en volgen een ongeëvenaarde beleggingsaanpak die resultaten oplevert die een consistente stroom van inkomen voor eidnbeleggers mogelijk maakt. De Morningstar Analyst Rating is Silver.
Europese telecomreuzen: een update over Deutsche Telekom en Vodafone
deutsche telekom
Deutsche Telekom is met een waarde van een kleine $100 miljard op de beurs ruim twee keer zoveel waard als zijn concurrent Vodafone. En recent heeft Morningstar de reële waarde per aandeel (Fair Value) fors verhoogd, terwijl het die van Vodafone juist sterk verlaagde. Wat is er aan de hand?
eu flagsTop-5 Aandelen Europa Mid-Cap: DWS aan kop
Met een verminderde risicobereidheid onder beleggers hebben aandelenmarkten het dit jaar zwaar. Ondanks het feit dat er een oorlog woedt aan de buitengrenzen van Europa doen juist Europese aandelen het relatief goed. Dat geldt echter vooral voor large-caps, want aandelen van kleinere ondernemingen staan dieper in het rood.
adviser meetingKan kuddegedrag mijn beleggingen beïnvloeden?
In tijden van turbulentie in de markt zijn veel beleggers geneigd om de massa achterna te lopen. Maar helaas gaat die massa doorgaans de verkeerde kant op. Morningstar buigt zich over het fenomeen kuddegedrag en hoe je daar als belegger alert op kunt zijn.
James GardHierom scoort DSM goed op corporate governance play-circle--s
VIDEO - Voedings- en ingrediëntenfabrikant DSM is een van de best presterende Europese large-caps op het gebied van corporate governance volgens de data van Morningstar Sustainalytics. Morningstar legt uit hoe dat komt.
RollercoasterDe markt wordt wild, doe mee!
Als de markten dalen, schiet de angst erin bij beleggers. Maar probeer eens van die angst af te komen en de situatie te zien als een kans: volop mogelijkheden! Opwindend! Zie het als een rit in een achtbaan, betoogt Sarah Newcomb, Morningstar's behavioral finance expert.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings