Deze risico's zijn het meest risicovol
Risk
Beleggen is nooit zonder risico, maar de mate van risico verschilt per assetklasse. High-yield obligaties en groei-aandelen staan bekend als bovengemiddeld risicovol, maar er schuilen ook risico's op plekken waar u misschien nog niet aan dacht.  
Lists7 tips om betere financiële keuzes te maken
Heeft u ook zo'n moeite om uw financiële toekomst goed vorm te geven? Morningstar geeft 7 tips om uw persoonlijke financiële situatie te beoordelen en doelen te stellen voor de toekomst waar u verstandig naartoe kunt werken.
ideasDit zijn Morningstar's beste ideeën in Europese aandelen
Morningstar zet de beste ideeën in Europese aandelen voor u op een rij. We pikken er vier aandelen uit en lichten toe waarom Morningstar's aandelenanalisten ze tot favoriet bestempelen.
infrastructureInfrastructuur voor de lange termijn
Beursgenoteerde infrastructuur heeft weinig overlap met de brede aandelenmarkt en maken minder dan 5% van de MSCI World Index uit. Subsectoren zoals tolwegen en datacentra hebben veelal gemeenschappelijke kenmerken zoals langetermijngroei, hoge toetredingsdrempels en sterk prijszettingsvermogen, maar de economische sensitiviteit, impact van inflatie en het rente risico verschilt.
bankTop-5 Aandelen Financials: Grayscale aan kop
Geen sector waar in 2023 meer tumult is geweest dan binnen financiële waarden. De euforie over de abrupte draai in het monetaire beleid van centrale banken, waardoor hun winstmarge aanzienlijk verbeterde en leidde tot recordwinsten, kreeg een behoorlijke knauw te verwerken met het omvallen van enkele Amerikaanse banken en door de controverse rond Credit Suisse.
AlibabaZorgen over Alibaba na verrassende managementwissel
Alibaba voert een opmerkelijke managementwisseling door. Daarmee wordt de scheiding tussen de cloud-divisie en de groep teniet gedaan. Dat leidt bij Morningstar tot zorgen over de corporate governance en over het tempo waarmee Alibaba verborgen waarde van zijn bedrijfsonderdelen kan ontsluiten.

Best Ideas

leafDuurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
shieldGold Medalist fondsen
Diese Fonds erhalten unsere höchsten Ratings: Gold, Silber oder Bronze.
graphMorningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten