Er zijn technische problemen met het inschrijven van gebruikers. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen en intussen vragen we om uw geduld.
MICEU: Morningstar-CEO over waarderingen, ESG en portefeuillestress play-circle--s
Ollie Smith and Kunal Kapoor
VIDEO -  Morningstar-CEO Kunal Kapoor opende de Morningstar Investment Conference in Amsterdam met een keynote speech en sprak daarna met Morningstar's UK editor Ollie Smith over ondergewaardeerde aandelen en waarom beleggers soms weinig voeling hebben met hun portefeuille. 
Robert MichaelDeze ontwikkelingen zullen het vierde kwartaal domineren play-circle--s
VIDEO - Morningstar brengt elk kwartaal een market outlook die de vooruitzichten voor elke aandelensector in kaart brengt. Morningstar's Market Strategist Michael Field vertelt wat hij verwacht voor het vierde kwartaal van dit jaar.
Mark BreedonFonds van de Week: Ninety One Global Strategic Equity Fund
Het Ninety One Global Strategic Equity Fund is een sterke keus in wereldwijde aandelen. De aanpak wordt zeer consistent uitgevoerd door een deskundig team dat veel analyse-middelen tot zijn beschikking heeft. De Morningstar Analyst Rating blijft Silver.
Robert TancredeSterke bewegingen op energiemarkt raken nutsbedrijven play-circle--s
VIDEO - De sterke en onverwachte bewegingen op de energiemarkt stellen de nutsbedrijven voor een stevige opgave. De prijzen stijgen, overheden willen een plafond instellen, en intussen stijgen de kosten voor veel nutsbedrijven ook nog. Morningstar's nutsbedrijvenanalist Tancrede Fulop geeft inzicht in wat dit voor de nutsbedrijven betekent.
Statue of man holding his kneesHoe om te gaan met financieel verlies
Als je verlies lijdt op je beleggingen, dan voelt dat vervelend. Het gevoel van 'had ik maar...' kan blijven knagen. Maar probeer niet ten prooi te vallen aan zulke negatieve gevoelens. Maak het hoofd leeg en bekijk de situatie met een frisse blik. Slecht rendement is niet per se een gevolg van slechte beleggingsbeslissingen.
Intervju Jelena JohannaEr wachten moeilijke tijden voor de detailhandel play-circle--s
Hoe zal de detailhandel omgaan met stijgende inflatie en hogere rentes, terwijl huishoudens minder te besteden hebben? Het is een giftige cocktail die voor veel sectoren moeilijk te pareren is. Hoe zit dat in het fast fashion segment? Morningstar's retailanalist Jelena Sokolova legt het uit in gesprek met Morningstar's Johanna Englundh.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings