for saleTop-5 Europese vastgoedfondsen: Cohen & Steers aan kop
Beleggers blijven zich zorgen maken over commercieel vastgoed. De Europese vastgoedindex presteerde vorige maand weliswaar beter dan de brede Europese aandelenindex met onder meer een sterk herstel in Duitse woonbedrijven, maar blijft wel achter sinds de start van dit jaar.
binoculars on blue backgroundDit zijn de 10 beste Europese aandelen van dit moment
Een concurrentievoorsprong, goed doordachte kapitaalallocatie en een (soms stevige) onderwaardering. Allemaal factoren die van toepassing zijn op de 10 Europese aandelen die Morningstar beschouwt als de kwalitatief beste en gunstigst geprijsde bedrijven. We zetten ze voor u op een rij.
Asset flowsFund flows april: plusje dankzij obligatiefondsen
De fund flows over april zijn per saldo positief, maar dat is de uitkomst van tegengestelde bewegingen tussen aandelen-, allocatie- en obligatiefondsen. En daarbinnen ook nog eens tegengesteld presterende actieve en passieve fondsen. Dit zijn Morningstar's fund flow data over de maand april.
Brian KersmancOok technologie-aandelen kunnen voor kwaliteit staan play-circle--s
VIDEO - De definitie van 'kwaliteitsaandelen' kan in de loop van de tijd veranderen. Ook technologie-aandelen kunnen door veranderende omstandigheden dat predikaat krijgen. Morningstar's Jon Miller bespreekt het met Brian Kersmanc, portfolio manager bij GQG Partners.
Mathieu CaquineauVliegende start voor fondsbeheerders die overstappen play-circle--s
VIDEO - Als een fondsbeheerder overstapt naar een ander fondshuis, zijn de prestaties bij de nieuwe werkgever doorgaans beter, blijkt uit onderzoek van Morningstar. Maar dat duurt meestal niet lang, waarschuwt Morningstar-fondsananalist Mathieu Caquineau. In deze video legt hij uit waarom.
Man standing on arrows, making a decisionHoe presteert een fondsmanager als hij overstapt?
Fondsmanagers die overstappen naar een ander fondshuis of hun eigen beleggingsboetiek starten: het is aan de orde van de dag in de beleggingswereld. Maar hoe goed presteren ze op hun nieuwe plek? Morningstar onderzocht de beleggingsresultaten van ruim 500 fondsbeheerders na hun transfer.

Best Ideas

leafDuurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
shieldGold Medalist fondsen
Diese Fonds erhalten unsere höchsten Ratings: Gold, Silber oder Bronze.
graphMorningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten