philips twoDrie medische reuzen vergeleken: Philips, Siemens en General Electric
Morningstar analyseerde al de transformatie van Philips onder scheidend CEO Frans van Houten, en nu vergelijken we Philips met zijn twee grote concurrenten op het gebied van gespecialiseerde medische apparatuur: Siemens en General Electric. Zo kunnen we Philips beter op zijn merites beoordelen. Met z’n drieën vormen Philips, GE en Siemens Healthineers een oligopolie op deze zeer lucratieve markt.
Charles ShriverFonds van de Week: T. Rowe Price Global Allocation Fund
De strategie van het T. Rowe Price Global Allocation Fund is gericht op zorgvuldig opbouwen van een gediversifieerde allocatieportefeuille. Het grote team is deskundig en heeft zich bewezen. Daarom volgt Morningstar dit fonds vanaf nu met een Morningstar Analyst Rating van Gold.
Stock pick 1Dit zijn de aantrekkelijkste wereldwijde large- en mid-cap aandelen
Morningstar's Global Large-Mid Cap Pick List laat zien welke wereldwijde aandelen het aantrekkelijkst gewaardeerd zijn op voor risico gecorrigeerde, sector-gewogen basis. De lijst wordt samengesteld uit de Morningstar Global Markets Large-Mid Cap Index, en omvat dus zowel large- als mid-cap aandelen. Bekijk welke wereldwijde aandelen het aantrekkelijkst gewaardeerd zijn voor augustus.
Hoe laat Frans van Houten Philips nu echt achter?
Frans van Houten
Beleggers met aandelen Philips zijn zich er pijnlijk van bewust hoezeer de beurskoers gekelderd is afgelopen jaar – vanwege de dooretterende problemen rond de slaapapneu-apparaten. Maar hoe staat het medische technologieconcern er in bredere zin voor? Is de transformatie waar scheidend topman Frans van Houten mee begon geslaagd?
WrenchesWat betekent 'terug naar normaal' voor uw geldzaken?
Deze zomer kan alles weer: uit eten, reizen, noem maar op. Eindelijk terug naar normaal! Maar is dat het normaal dat we kenden? Of is er een nieuw normaal? Dan kan consequenties hebben.
imageTSMC onder druk als speelbal in politiek steekspel play-circle--s
VIDEO - TSMC is al lang een favoriet aandeel onder beleggers in technologie en in de regio Azië. De Taiwanese chipfabrikant heeft nu te maken met ongekende druk van politieke zijde, maar ook andere factoren spelen een rol. Morningstar legt uit.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings