Dit zijn de winnaars van de Morningstar Awards for Investing Excellence 2023
winnaars NL 2023
Morningstar maakt bekend welke beleggingsfondsen en fondshuizen die de prestigieuze Morningstar Awards for Investing Excellence Nederland 2023 in de wacht slepen. Kijk snel wie de winnaars zijn in de vier fondscategorieën.
awards 2023 bannerWinnaars Morningstar Awards for Investing Excellence 2023 - Asset Manager Awards
Morningstar maakt de winnaars bekend van de Morningstar Awards for Investing Excellence Nederland 2023. Hier leest u welke fondshuizen de felbegeerde trofeeën voor beste Asset Manager en beste Asset Manager Sustainable Investing mee naar huis nemen.
carolaRobeco wint Morningstar Award 2023 voor beste duurzame fondshuis play-circle--s
VIDEO - De Morningstar Award Nederland 2023 voor beste duurzame fondshuis is gewonnen door Robeco. Morningstar's Valerio Baselli spreekt met Robeco's Carola van Lamoen over de ESG-aanpak van het Rotterdamse fondshuis.
moatZo zit Morningstar's Economic Moat in elkaar play-circle--s
VIDEO - In deze video laten we u zien hoe belangrijk Morningstar's Economic Moat rating is bij het beoordelen van aandelen. Aandelenanalist Matthew Donen legt uit wat Economic Moat betekent en hoe u deze rating kunt gebruiken.
Monika CalayZo raakt Credit Suisse passieve beleggingsfondsen play-circle--s
VIDEO - De blootstelling van actieve fondsen aan AT1-obligaties van Credit Suisse is inmiddels bekend. Maar hoe zit het met passieve fondsen en ETF's? Morningstar's Monika Calay legt uit dat het voor hen een flink hoofdpijndossier kan zijn.
electric car chargingToeleveranciers meeste waardepotentieel voor elektrisch rijden
In de nieuwste editie van Morningstar’s Automotive Observer belicht analist Richard Hilgert de toeleveranciers, omdat die de macht hebben bij de transitie naar elektrisch rijden. Beleggers onderschatten hun concurrentievoordeel, en dat leidt tot aantrekkelijke waarderingen.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings