Apple StoreApple mist verwachtingen volkomen. Wat is er aan de hand?
Apple kampt met tegenwind bij zijn verkopen én in de toeleveringsketen. Daardoor miste het de analistenramingen voor de kwartaalcijfers volkomen. Wat is er aan de hand?
Beleggen in olieconcerns: negen grote spelers onder de loep
olie
Wie belegt in olie-aandelen, en bij zijn selectie rekening wil houden met de progressie en toekomstplannen op duurzaamheidsgebied, moet verder kijken dan alleen de winstcijfers. Wie pakt de uitstoot van broeikasgassen het voortvarendst aan en zet zich het meest in voor duurzaamheid? Morningstar analyseert negen oliereuzen vanuit dat perspectief.
flowsTop-5 Uitstroom 2022: jaar om snel te vergeten voor de fondsindustrie
Het jaar 2022 gaat de boeken in als een gitzwart jaar voor beleggers. Een cocktail aan verontrustende ontwikkelingen, waaronder een piek in inflatie, verkrappend monetair beleid, de economische implicaties van de Russische invasie in Oekraïne, een energiecrisis en recessieangst, heeft geresulteerd in een historisch slecht beleggingsjaar waarin zowel aandelen- als obligatiebeleggers forse verliezen leden.
newmont miningMijnbouw drijft duurzame beleggers in een spagaat
Door de aard van hun activiteiten worden mijnbouwbedrijven omgeven door ESG-risico’s. Het meest voor de hand liggende risico is de impact op het milieu dat het onttrekken van grondstoffen aan de aarde heeft. Hoewel niet alle methodes voor het delven van grondstoffen even schadelijk zijn, zal er altijd een gevolg voor het milieu aan verbonden zijn.
Stock pick 1Dit zijn de aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen
Morningstar brengt het maandelijkse overzicht van aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen. De lijst bevat de meest ondergewaardeerde aandelen op voor risico gecorrigeerde, sector-gewogen basis uit de Morningstar European Market Large-Mid Cap Index. Bekijk welke aandelen de aantrekkelijkst gewaardeerde zijn voor februari.
Euronext AmsterdamAandeel Euronext vanaf nu gevolgd door Morningstar
Het aandeel Euronext, het beursbedrijf dat de handelsplatformen in Nederland, België, Frankrijk en Portugal verzorgt, wordt vanaf nu gevolgd door Morningstar. Aandelenanalist Niklas Kammer geeft Euronxt een Narrow Moat rating en een Fair Value van €88 mee.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings