Morningstar Fund Awards NL 2022

Winnaars Morningstar Awards for Investing Excellence 2022

Dit zijn de beleggingsfondsen en fondhuizen die de prestigieuze Morningstar Awards for Investing Excellence 2022 in de wacht slepen

  Morningstar Fund Awards NL 2022

  Dit zijn de winnaars van de Morningstar Awards NL for Investing Excellence 2022

  • T.Rowe Price Morningstar Awards NL 2022

   T.Rowe Price is beste fondshuis bij Morningstar Awards

   De trofee voor beste fondshuis gaat naar T. Rowe Price. Zij winnen de Asset Manager Award bij de uitreiking van de Morningstar Awards Nederland 2022. Morningstar-analist Mathieu Caquineau interviewt Justin Thomson, head of international equity, over de beleggingsfilosofie en cultuur bij T. Rowe Price.

  • Impax Morningstar Awards NL 2022

   Impax wint trofee voor beste duurzame fondhuis bij Morningstar Awards 2022

   De Morningstar Awards Nederland kennen in 2022 een nieuwe categorie: de Asset Manager Sustainable-Investing Award. Impax wint de trofee en is daarmee het beste duurzame fondshuis. Morningstar's Ronald van Genderen spreekt met Impax' Bruce Jenkyn-Jones over de ESG-aanpak van het fondshuis.

  • Comgest Growth Europe Morningstar Awards NL 2022

   Comgest Growth Europe wint Morningstar Award voor Aandelen Europa

   Het Comgest Growth Europe fonds wint de Morningstar Award Nederland 2022 in de categorie Aandelen Europa. Bekijk het interview van Morningstar's Valerio Baselli met winnaar Alistair Wittet.

  • Fundsmith Morningstar Awards NL 2022

   Fundsmith Equity wint Morningstar Award in categorie Aandelen Wereldwijd

   Fondsbeheerder en oprichter Terry Smith wint met zijn Fundsmith Equity fonds de Morningstar Awards Nederland 2022 voor Aandelen Wereldwijd. In gesprek met Morningstar's Valerio Baselli licht Terry Smith de succesfactoren van zijn fonds toe.

  • Schroder Morningstar Awards NL 2022

   Schroder ISF Corporate Bond is beste EUR Obligatiefonds

   Schroder ISF Euro Corporate Bond is het beste EUR Obligatiefonds en gaat naar huis met de Morningstar Award Nederland 2022 in deze categorie. Schroder's Daniel Lösche legt aan Morningstar's Lukas Strobl uit wat de sterke punten van dit fonds zijn.

  • Invesco Morningstar Awards NL 2022

   Invesco Balanced-Risk Allocation Fund is beste Euro-Allocatiefonds

   De Morningstar Award Nederland 2022 voor beste Euro-Allocatiefonds gaat naar Invesco Balanced-Risk Allocation Fund. Morningstar's Lukas Strobl bespreekt met Scott Wolle, chief investment officer van Invesco, hoe deze allocatiestrategie zich onderscheidt van de concurrentie.

  © Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

  Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten