Morningstar Fund Awards NL 2022

Winnaars Morningstar Awards for Investing Excellence 2022

Dit zijn de beleggingsfondsen en fondhuizen die de prestigieuze Morningstar Awards for Investing Excellence 2022 in de wacht slepen

    Morningstar Fund Awards NL 2022

    Dit zijn de winnaars van de Morningstar Awards NL for Investing Excellence 2022

    • T.Rowe Price Morningstar Awards NL 2022

      T.Rowe Price is beste fondshuis bij Morningstar Awards

      De trofee voor beste fondshuis gaat naar T. Rowe Price. Zij winnen de Asset Manager Award bij de uitreiking van de Morningstar Awards Nederland 2022. Morningstar-analist Mathieu Caquineau interviewt Justin Thomson, head of international equity, over de beleggingsfilosofie en cultuur bij T. Rowe Price.

    • Impax Morningstar Awards NL 2022

      Impax wint trofee voor beste duurzame fondhuis bij Morningstar Awards 2022

      De Morningstar Awards Nederland kennen in 2022 een nieuwe categorie: de Asset Manager Sustainable-Investing Award. Impax wint de trofee en is daarmee het beste duurzame fondshuis. Morningstar's Ronald van Genderen spreekt met Impax' Bruce Jenkyn-Jones over de ESG-aanpak van het fondshuis.

    • Comgest Growth Europe Morningstar Awards NL 2022

      Comgest Growth Europe wint Morningstar Award voor Aandelen Europa

      Het Comgest Growth Europe fonds wint de Morningstar Award Nederland 2022 in de categorie Aandelen Europa. Bekijk het interview van Morningstar's Valerio Baselli met winnaar Alistair Wittet.

    • Fundsmith Morningstar Awards NL 2022

      Fundsmith Equity wint Morningstar Award in categorie Aandelen Wereldwijd

      Fondsbeheerder en oprichter Terry Smith wint met zijn Fundsmith Equity fonds de Morningstar Awards Nederland 2022 voor Aandelen Wereldwijd. In gesprek met Morningstar's Valerio Baselli licht Terry Smith de succesfactoren van zijn fonds toe.

    • Schroder Morningstar Awards NL 2022

      Schroder ISF Corporate Bond is beste EUR Obligatiefonds

      Schroder ISF Euro Corporate Bond is het beste EUR Obligatiefonds en gaat naar huis met de Morningstar Award Nederland 2022 in deze categorie. Schroder's Daniel Lösche legt aan Morningstar's Lukas Strobl uit wat de sterke punten van dit fonds zijn.

    • Invesco Morningstar Awards NL 2022

      Invesco Balanced-Risk Allocation Fund is beste Euro-Allocatiefonds

      De Morningstar Award Nederland 2022 voor beste Euro-Allocatiefonds gaat naar Invesco Balanced-Risk Allocation Fund. Morningstar's Lukas Strobl bespreekt met Scott Wolle, chief investment officer van Invesco, hoe deze allocatiestrategie zich onderscheidt van de concurrentie.

    © Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

    Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings