zondag 20 januari 2019

Dit zijn de aantrekkelijkste wereldwijde large cap aandelen
De aandelenmarkt als geheel lijkt fair gewaardeerd, want er zit niet veel verschil tussen de actuele koersen van de S&P 500-aandelen die Morningstar volgt en de Fair Values die Morningstar's analisten ervoor berekenen. Koersdalingen in de afgelopen weken hebben weer kansen voor aantrekkelijk gewaardeerde wereldwijde large-cap aandelen opgeleverd. Dit is de Large Cap Global Core Pick List voor januari.
Fonds van de Week: NN Duurzaam Aandelen Fonds
Het proces van het NN Duurzaam Aandelen Fonds heeft de afgelopen jaren belangrijke wijzigingen ondergaan. De nadruk is meer op groei komen te liggen en de duurzaamheidsinvulling is verdiept. Het track record is sterk, want het fonds verslaat zijn concurrenten. De Morningstar Analyst Rating blijft gehandhaafd op Bronze.
Drie aandelen waar de Ultimate Stock Pickers toekomst in zien
De Ultimate Stock Pickers hebben hun slag geslagen nu aandelen flink goedkoper zijn geworden als gevolg van de herhaalde beurscorrecties. We belichten drie aandelen die nu aantrekkelijk gewaardeerd zijn, en kansrijk voor de toekomst: Walt Disney, Sabre en American International Group.

Marktactiviteit en waardering

Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas