zondag 22 september 2019

Dit zijn de aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen
Morningstar's maandelijkse overzicht van aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen nieuwe stijl is weer verschenen. Tegenwoordig maken daar, naast large-caps ook mid-cap aandelen deel van uit. Bekijk de Europe Large-Mid Cap Pick List nieuwe stijl voor september.
Fonds van de Week: BlackRock Emerging Europe Fund
Het fonds BlackRock Emerging Europe Fund Value volgt een consistente aanpak en de beheerder heeft lange en zeer relevante ervaring in opkomend Europa. Daardoor kan hij tactische beslissingen voor de portefeuille nemen waardoor het fonds zijn concurrenten kan verslaan. Het fonds krijgt een Morningstar Analyst Rating van Bronze toegekend.
Top 5 Vastgoed US: Neuberger Berman aan kop
De Verenigde Staten zijn de oudste en meest ontwikkelde markt voor indirect vastgoed. Het vormt bij afstand de grootste markt wereldwijd met een grote verscheidenheid aan verschillende soorten vastgoed. Toch kiezen Europese beleggers er nauwelijks voor om directe blootstelling aan Amerikaanse REITs op te nemen. Europese beleggers hebben met name een voorkeur voor wereldwijde fondsen in indirect vastgoed. Deze week de top 5 best presterende fondsen in Amerikaanse REITs.

Marktactiviteit en waardering

Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas