donderdag 21 maart 2019

Onzekerheid die vanzelf een nieuwe zekerheid wordt
Onzekerheid is funest voor de financiële markten. Brexit en de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China veroorzaken zulke onzekerheid. Maar het sleept zich allemaal zo lang voort dat de impact op beleggers afneemt. Het bestaan van onzekerheid wordt een soort zekerheid op zichzelf.
Fonds van de Week: Kempen Euro Credit Fund
Het ervaren en deskundige team van Kempen Euro Credit weet met het effectieve beleggingsproces outperformance te genereren in verschillende marktomstandigheden. De overtuiging van Morningstar op dit fonds is toegenomen en daarom gaat de Morningstar Analyst Rating omhoog van Silver naar Gold; de hoogst haalbare medal voor een beleggingsfonds.
Auto-aandelen: Duitse drie zijn ondergewaardeerd, Tesla en PSA te duur
Morningstar neemt ieder jaar de automotive industrie onder de loep en de Fair Values die de aandelenanalisten aan de diverse autofabrikanten toekennen. De grote Duitse drie, Volkswagen, Daimler en BMW zijn ondergewaardeerd. BMW is een van Morningstar's Best Ideas, net als General Motors. Door de winstwaarschuwing bij de jaarcijfers is BMW nog verder ondergewaardeerd geraakt.

Marktactiviteit en waardering

Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas