vrijdag 24 mei 2019

Fonds van de Week: Fidelity Global Multi Asset Income Fund
Het Fidelity Global Multi Asset Income fonds  is een van de favoriete multi-asset inkomensstrategieën van Morningstar. Het proces steekt goed in elkaar en is ingericht om voor regulier inkomen voor beleggers te zorgen. Door toegenomen vertrouwen van Morningstar's fondsanalisten krijgt het fonds een upgrade van de Morningstar Analyst Rating van Bronze naar Silver.
Morningstar Rating Analyse: de grootste ETF-aanbieders en de beste landen
De Morningstar Rating Analyse legt beleggingsfondsen langs de meetlat en rangschikt ze op hun beheerd vermogen en Morningstar Rating, ofwel de sterren, die de historische koersprestaties uitdrukken. Deze keer belichten we de grootste aanbieders van ETF's en de vestigingslanden die als beste scoren over het eerste kwartaal van 2019.
Duurzame aandelenfondsen opkomende landen onder de loep
Duurzame beleggers die hun beleggingen wereldwijd willen spreiden, zullen ook in opkomende landen willen beleggen. Maar bedrijven uit opkomende landen staan over het algemeen als minder duurzaam bekend. Dat blijkt uit de Morningstar Sustainability Atlas waar duidelijk de ondermaatse duurzaamheidsprestaties van onder andere China, Zuid-Korea en Rusland uit naar voren komen. Echter, er zijn ook landen en bedrijven die zich wel positief onderscheiden. In deze column een aantal opkomende landen fondsen die een duurzaam beleggingsmandaat hebben en door de fondsanalisten van Morningstar worden gevolgd.

Marktactiviteit en waardering

Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas