Beleggingsfondsen

Fonds van de Week: Schroder ISF Global Recovery
Beleggers die een pure waarde-aanpak wensen en wel tegen een stootje kunnen als het gaat om hogere volatiliteit, zijn goed af met Schroder ISF Global Recovery. Wel brengt de waardegerichte aanpak het risico op hogere volatiliteit met zich mee en de kans op mindere jaren is aanwezig. Toch is Morningstar van mening dat de aanpak van dit fonds echt iets toevoegt en daarom krijgt het een Morningstar Analyst Rating van Bronze.
Drie nieuwe fondsen met een Morningstar Analyst Rating
De ratingwijziging van afgelopen week bij Morningstar betreffen drie beleggingsfondsen die voor het eerst een Morningstar Analyst Rating krijgen van onze fondsanalisten. Lees hier welke drie fondsen dat zijn.
Top 5 Aandelen Opkomende Landen: dip in tweede kwartaal
Aandelen uit opkomende landen belandden over het eerste kwartaal al in negatief terrein. Met wederom een min in het tweede kwartaal, lijken opkomende markten de positieve trend uit de voorgaande twee kalenderjaren vaarwel te hebben gezegd. Helemaal omdat de ontwikkeling in de afgelopen drie maanden het spiegelbeeld was van aandelen uit ontwikkelde landen. Toegenomen bewegelijkheid leverde echter wel weer kansen voor actief beheerde fondsen op.