Beleggingsfondsen

Beleggingsfonds van de week: Comgest Growth Emerging Markets
Twee keer eerder werden Vincent Strauss en Wojciech Stanislawski van Comgest Growth Emerging Markets door de analisten van Morningstar genomineerd voor een European Fund Manager of the Year Award. Dit jaar was er voor de derde keer een nominatie en was het scheepsrecht. Dit opkomende landen aandelenfonds is dan ook één van de beste in zijn soort.
Beleggingsfonds van de week: Fidelity European Smaller Companies Fund
Beleggers die het zien zitten in Europese small-caps aandelen kunnen Fidelity European Smaller Companies Fund overwegen. Ondanks de recent zwakkere rendementen blijft dit fonds een solide product in zijn sector. De analisten van Morningstar waarderen het dan ook met een Analyst Rating ‘Silver’.
Beleggingsfonds van de week: HSBC GIF Euro Bond
Met een gemiddeld rendement van ruim 8 procent was 2014 een ongekend sterk jaar voor Europese obligaties. Eén van Morningstars favoriete keuzes voor Europese gemengde obligatiefondsen is HSBC GIF Euro Bond met een Analyst Rating ‘Silver’. De ervaren beheerder Jean-Philippe Munch is tevens één van de genomineerden voor de Morningstar European Fund Manager of the Year Award.