Er zijn technische problemen met het inschrijven van gebruikers. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen en intussen vragen we om uw geduld.
Robert Claudia KruseZo maakt APG active ownership en engagement concreet play-circle--s
VIDEO - Met een beheerd vermogen van ruim 600 miljard euro is APG Asset Management een speler van formaat met grote impact op de markt. Claudia Kruse, Chief Responsible Investment Officer, sprak tijdens de Morningstar Investment conference in Amsterdam met ons over hoe APG invulling geeft aan active ownership en engagement. En dat heeft resultaat, zo vertelt ze. Bekijk de video.
100Dit zijn de beste fondshuizen uit Morningstar's Fund Familiy 100
Morningstar vergelijkt jaarlijks de 100 grootste fondshuizen die in Europa actief zijn en rangschikt ze op hun prestaties aan de hand van de criteria die ook ten grondslag liggen aan de Morningstar Analyst Rating: beleggingscultuur, transparantie, kwaliteit, duurzaamheid. dit zijn de beste grote fondshuizen van Europa.
speculationTop-5 Obligatiefondsen met een lange looptijd: Eurizon aan kop
Een desastreus jaar voor obligaties, vooral voor die met een lange looptijd. De Top-5 van deze week laat zien welk beleggingsfonds in deze categorie het best presteert.
green leafHoe gaan adviseurs om met de nieuwe ESG-rapportagevereisten onder MiFID?
Recente wijzigingen aan de MiFID II-richtlijn die op 22 augustus van kracht zijn geworden, betekenen dat financiële adviseurs aan tal van nieuwe duurzaamheidsverplichtingen moeten voldoen. Morningstar geeft u extra inzicht in deze rapportageplicht met een webinar.
MICEU: Ivo Mulder (VN) over gemiste kansen bij klimaatbeleid play-circle--s
Ivo Mulder and Ollie Smith
VIDEO - Ivo Mulder, hoofd van de Climate Finance Unit van de Verenigde Naties, spreekt tijdens de Morningstar Investment Conference in Amsterdam met Morningstar's Ollie Smith over gemiste kansen bij de aanpak van klimaatverandering.
Ollie Smith and Kunal KapoorMICEU: Morningstar-CEO over waarderingen, ESG en portefeuillestress play-circle--s
VIDEO -  Morningstar-CEO Kunal Kapoor opende de Morningstar Investment Conference in Amsterdam met een keynote speech en sprak daarna met Morningstar's UK editor Ollie Smith over ondergewaardeerde aandelen en waarom beleggers soms weinig voeling hebben met hun portefeuille. 

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings